Service

Vi tilbyder alle former for service til bil, blandt andet nedenstående.

Air condition

Bilens air condition anlæg benytter kølevæske. Hvis der er for lidt kølevæske på systemet vil du opleve at luften, som kommer ud ikke rigtig er kold. Hvis du vil undgå det før sommervarmen sætter ind skal du have tjekket om systemet har tilstrækkelig med kølevæske.

Bremser

Bremserne er noget af de vigtigste på din bil og de bør derfor kontrolleres med jævne mellemrum eller som producenten af din bil foreskriver.  Vi kan kontrollere hele bremsystemet på din bil, bremseklodser, bremseskriver, bremekaliber, rør og slanger, bremseforstærker, pedal og håndbremse.

Olie

Regelmæssig kontrol og udskiftning af din bils motorolie har stor betydning for motorens levetid og er dermed vigtig for din økonomi. Men olie er ikke bare olie, det betyder noget at din motor får den rigtige olie. Vi har altid de mest udbredte typer på lager.

Dæk

Vi nævnte, at bremserne er noget af det vigtigste på din bil og det er også rigtigt. Men det samme er tilfældet med dine dæk. Bilens dæk er det der bestemmer hvor meget kontakt du har med vejen, når du drejer og du bremser. Hvis du har prøvet en vinter med sommerdæk, så ved du præcis hvad det drejer sig om. Vi kan hjælpe dig med de helt rigtige dæk til din bil og den aktuelle årstid.

Batteri

Det rigtige batteri til din bil er naturligvis ét der overholder producentens krav, men derudover er det mest et spørgsmål om hvordan du bruger din bil. Hvis det er vigtigt for dig, at bilen kan altid starte ved lave temperaturer er det ikke lige meget hvilket batteri du vælger. Og det samme er tilfældet hvis din bil generelt har mange korte turer (i modsætning til færre længere turere). Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige batteri til dit behov.

Diagnostik

Hvis din bil har et problem som er svært at diagnosticere, så er vi blandt nogle af de bedste til at finde frem til årsagen. Vi er rigtig gode til at fejlfinding og vi er hjulpet af godt og opdateret udstyr hertil.

Filter

Moderne biler har mange forskellige filtre, som det er vigtigt at udskifte rettidigt hvis du vil opretholde bestemte niveauer. Eksempelvis den forventede levetid for din bil.